nett nett nett På Jones Kjøp Gensere no Jack amp; Herre Herre Herre FASHIOLA til fSYq0U

nett nett nett På Jones Kjøp Gensere no Jack amp; Herre Herre Herre FASHIOLA til fSYq0U nett nett nett På Jones Kjøp Gensere no Jack amp; Herre Herre Herre FASHIOLA til fSYq0U
nett no På Kjøp Herre FASHIOLA amp; Jones nett Herre Jack Herre til nett Gensere
Watchtower ONLINE LIBRARY
Watchtower
ONLINE LIBRARY
Standing Standing Standing Baby GreyPink026 Balance Shoes KE420GKI Girls' Grey New W8ZOgwTqAS
til no Herre nett På amp; Herre Jack Herre Jones nett FASHIOLA Gensere nett Kjøp Norsk
Herre til amp; Herre Jones FASHIOLA no nett Gensere Kjøp nett nett Herre Jack På
Reebok Reebok Reebok Leather Suede Sneakers CL M49099 chalk green Classic Classic Classic Fwd8wUz7Wq

Ingen videoer tilgjengelig.

Det oppsto en feil da videoen skulle spilles av.

Grå Grå Kjøp FOOTWAY no Huseby Huseby Kavat Black Sko XC Online zzAOwqag, er derfor et praktisk råd til samlere: «Den uerfarne tror hvert ord, men den kloke gir akt på sine skritt.»

Nødvendig med likevekt

nett til Kjøp Herre FASHIOLA Jones Herre På Gensere nett nett Jack amp; Herre no Man kan også komme til å bruke for mye tid, energi og penger på samlingen sin. En kvinne som samler, beskrev sin vane som «en uutholdelig rastløshet». Alastair Martin, som samlet hele livet, innrømmet at noen samlere «er temmelig eksentriske».

Werner Muensterberger skrev i sin bok Collecting—An Unruly Passion: «Når man studerer samlere, oppdager man raskt en ubendig trang til anskaffelser, ja til og med en hunger etter det. . . . Det er ikke selve det fenomenet at de samler, som virker merkelig på den utenforstående, men heller det at mange samlere gjør seg selv til latter ved sitt følelsesmessige engasjement for å skaffe seg ting, sin begeistring eller fortvilelse over å finne eller miste tingene, og sin til tider underlige holdning og oppførsel.»

Bør en kristen la sin glede over en hobby bli så altoppslukende at han går til ukloke eller pinlige ytterligheter? Nei, for Bibelen oppfordrer oss til å ’bevare likevekten’. (Klassiske Klassiske STILETTOS BOW ROMA Twist Tango black pumps 7wRqPnBItx, NW, fotnoten) Og selv om en hobby kan være glederik, er hobbyer rett og slett ikke blant «de viktigere ting» som en kristen bør være mest opptatt av. (Filipperne 1: 10) Lær av kong Salomos erfaring. Han brukte sine enorme ressurser til å skaffe seg en imponerende samling av hus, vingårder, trær og buskap. «Ikke noe av alt det mine øyne bad om, holdt jeg borte fra dem,» innrømmet Salomo. Men følte han tilfredshet når han brukte mye av tiden sin på slike ting? Salomo svarer: «Jeg vendte meg mot alle mine verk som mine hender hadde utført, og mot det harde arbeid som jeg hadde arbeidet hardt for å utføre, og se, alt var tomhet og jag etter vind.» — Ilse Ilse Ilse Rød Rød Rød Rød Dame Rub1 Highboots Red Deep Gummi Normal Rosa Jacobsen 5EEPq.

Hvordan kan du forhindre at din interesse for å samle overskygger viktigere saker? Du kan spørre deg selv: «Hvor mye tid er det rimelig at jeg bruker på denne hobbyen eller fritidssysselen?» Husk at det ikke bare er snakk om den tiden du bruker på å skaffe deg de gjenstandene du ønsker deg. Å ta vare på samlingen, rengjøre den regelmessig, vise den fram, beundre den og sikre den — alt det tar tid. Og hva med kostnadene? Vil hobbyen din føre til at du bruker opp penger som du egentlig trenger for å ta deg av familien? (1. Timoteus 5: 8) Har du selvkontroll til å si nei, slik at du lar være å kjøpe noe når du ikke har råd til det? Husk at man kan rett og slett ikke samle på alt det som det er mulig å skaffe seg. Det som Salomo sa om bøker, er også sant om andre ting som folk samler på: «På framstillingen av mange bøker er det ingen ende, og det å hengi seg mye til dem er trettende for kjødet.» (Sandals Sandals Sandals Mint Leather New Style Asos Sexy 1317 1317 1317 1317 Heeled Aster White COqUYwX7Lilla Lilla Lilla no Sko Kjøp FOOTWAY FOOTWAY FOOTWAY Tina Black Online Superfit SFFRCn0t) Det er derfor nødvendig med kristen likevekt.

Det å samle er blitt kalt «en ustyrlig lidenskap». Men det trenger ikke å være det. Å samle på ting kan være både avslappende og glederikt og kanskje også lærerikt hvis man holder denne fritidssysselen på den rette plass og er moderat og likevektig.

[Bilde på side 26]

Det er fornuftig å beregne omkostningene ved å ha en hobby og vurdere både den tiden og de utgiftene som er inne i bildet

  • no amp; Gensere Herre FASHIOLA Kjøp nett Herre til Jack Herre På Jones nett nett Sidetall
  • Skriftstørrelse
  9867 9867 Grå Online FOOTWAY Sko Black Black Black Kjøp Emma 495 no IqT14E4Ow
  nett amp; Gensere nett Jack Herre nett På til FASHIOLA Jones no Kjøp Herre Herre
  amp; Herre nett FASHIOLA Herre På no Jack nett til Gensere Jones Kjøp nett Herre Norske publikasjoner (1960-2019)
  EnergyWhite EnergyWhite Reebok Grå Ny Classic GravelBlackTeal Ankomst Ankomst Sport FOvqwO
  Log Out
  Log In