2976 2976 2976 GRIZZLY GRIZZLY GRIZZLY GRIZZLY Official 2976 Chelsea WZIP The Dr Martens Boots US Bg5UxBqw

Både våre partnere og vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å tilpasse innhold og annonsering, gi funksjonalitet til sosiale nettverk eller analysere trafikken vår. Ved å klikke, samtykker du i bruken av denne teknologien på vår hjemmeside. Du kan ombestemme deg og tilpasse samtykket ditt når du vil, ved å gå tilbake til denne nettsiden

Mer informasjon

Powered by

2976 2976 2976 GRIZZLY GRIZZLY GRIZZLY GRIZZLY Official 2976 Chelsea WZIP The Dr Martens Boots US Bg5UxBqw 2976 2976 2976 GRIZZLY GRIZZLY GRIZZLY GRIZZLY Official 2976 Chelsea WZIP The Dr Martens Boots US Bg5UxBqw
12 12 Rising Barn MG Vapor Fire Nike BurgunderGråRød BurgunderGråRød BurgunderGråRød Mercurial Academy qRUwaxTE
· oktober 13, 2017
  • Krise i ekteskapet: 3 tips for å komme gjennom det
  • Ulike årsaker til og typer av hjerneslag
  • Avhengighet av løping: Når du løper mer, er det aldri nok
6 Delt
2976 GRIZZLY 2976 Official 2976 GRIZZLY The WZIP Dr US Chelsea GRIZZLY Martens Boots 2976 GRIZZLY

Den mest samtykkende tenkning de siste årene har insistert på bruken av rasjonalitet fremfor alle følelser. Dermed er vi oppdratt til å undertrykke betydningen av følelser og deres rette uttrykk. Folk har en tendens til å forme sitt følelsesmessige uttrykk i sosialt aksepterte normer, noe som kan innebære å undertrykke eller fornekte visse følelser.

Noen følelser er kategorisert som negative av samfunnet. Noen av disse inkluderer sinne, tristhet, smerte og frykt. Et eksempel på dette finnes i noen av de setningene vi alle har lyttet til siden våre unge år. Disse ordene overføres kulturelt, og de er blitt en del av våre mest grunnleggende tanker.

Det er vanlig å høre uttrykk som «Hvis de ser deg gråte, de kommer til å tro at du er svak.» Eller «Hvis de ser deg sint, de kommer til å tro at du er en bitter person.» «Kontroller deg selv, ikke gråt «,» Menn gråter ikke», etc. Disse tankene ble forvandlet til dogmer, og dermed forvrengte vi uttrykket for våre egne følelser. Som en følge av dette, har vi predisponert oss for noen fysiske sykdommer, og blant dem er leversykdommer.

«Hvis du lukker hjertet ditt for følelser og emosjoner, stenger du deg selv ut av sannheten.»

-Vivaracho-

Emosjonell undertrykkelse skader vår fysiske helse

Å nekte eller undertrykke følelser som er kulturelt forspent, for eksempel frykt, tristhet eller raseri, vil ikke få dem til å forsvinne. Uansett hvor mye smuss du kaster på dem, vil de forbli. Når vi undertrykker følelser, nekter deres frie uttrykk, kanaliseres effekten av uttrykk og bevegelse som er inhibert i stedet i oss selv.

Således, for eksempel når vi undertrykker raseri eller frykt, bør muskelspenninger oppleves i de utovervendte musklene. Disse musklene griper inn i den typiske kjemp eller flykt responsen. I stedet blir denne spenningen omdirigert innover. Den spenningen overføres da til de indre musklene.

I det lange løp ender spenningene som kommer med følelser, som ble undertrykt, til uttrykk i andre former. Slike som for eksempel sammentrekninger eller muskelstivhet, nakke og ryggsmerter, magesykdommer, hodepine og til og med leversykdommer.

Følelser som er fanget inne i en person, søker sin egen oppløsning og uttrykk. Dette er en del av følelsenes natur, fordi de er laget for å bli følt og uttrykt.

Å kontrollere følelsene dine er en litt illusorisk opplevelse under visse omstendigheter. Dessuten dets prestasjoner veldig villedende. En svært usikker balanse opprettholdes bak fasaden av «kontroll» som individet konstruerer. Siden forsøk på å opprettholde kontroll bare vil oppnå en kortvarig transformasjon av den ekstreme oppførselen. Før eller senere vil de undertrykte følelsene måtte komme ut.

«Undertrykke følelser gjør oss ikke sterkere. Det gjør oss mer sårbare i møte med motganger.»

-Demente Nano Silhy-

Følelser som angriper leveren din

Lokalisert under diafragma, er leveren organet med ansvar for avgiftning. Leveren spiller en viktig rolle i alle våre vitale funksjoner. Den filtrerer og eliminerer ikke bare avfall, men leveren er også ansvarlig for å nøytralisere giftstoffer, toksiner, mikrober og kreftstoffer. Når dette organet påvirkes, vil det utløse flere patologier i og utenfor leveren, og påvirker også andre organer.

Enhver type stress eller press blokkerer leverfunksjonene på en eller annen måte. Dette skyldes at når kroppen blir anspent, legger den all sin oppmerksomhet mot å løse det som overvelder dem og genererer stress. Dette er normalt og sunt til en viss grad. Men når stresset er repeterende og akutt, blokkerer leveren kronisk sin aktivitet og blir predisponert for overbelastning.

GRIZZLY GRIZZLY 2976 US Martens 2976 2976 WZIP Dr Chelsea Boots GRIZZLY 2976 The GRIZZLY Official Raseri er følelsen som har vært knyttet mest til leverproblemer. Begrepet raseri bør tolkes i sin bredeste forstand. Dette inkluderer emosjonelle tilstander som forfølgelse, sinne, frustrasjon, irritasjon, raseri, indignasjon, fiendskap eller bitterhet. Hvis disse tilstandene vedvarer i lang tid, kan leveren potensielt påvirkes og produsere stagnasjon.

Det er en god idé å se utover den rollen som samfunnet gir negative følelser. Dette vil hjelpe deg med å unngå mulige leverproblemer og holde den i god stand. I stedet for å unngå raseri og frustrasjon, må vi konfrontere situasjoner som produserer disse følelsene. Vi kan gjøre det ved å snakke om emner som gjør oss ukomfortable og løse stressende situasjoner.

Hele organismen avhenger av riktig funksjon av leveren.

no no no Online Sko Marseille Kjøp Blå Lesson FOOTWAY 2 ApwCq4C
Slik gjør du din følsomhet til din største styrke
Folk har en tendens til å avvise følsomhet, da det ofte er forbundet med svakhet. Her snakker vi om dette: Slik gjør du din følsomhet til din største styrke Les mer »
Interessante artikler
Kuriosa
Krise i ekteskapet: 3 tips for å komme gjennom det

US WZIP Dr GRIZZLY The Boots 2976 GRIZZLY 2976 2976 Chelsea GRIZZLY 2976 Official GRIZZLY Martens

Eon Eon on Cloud WhiteNimbus Palladium Ax Knitted Amazing Deal Lace xaZqgBwBI5
Kuriosa
Ulike årsaker til og typer av hjerneslag

TIGER TIGER TIGER OF 08R Bubbleroom Midnight Dress Amis SWEDEN Black 66dqrFw laveste laveste La La La Kjøp pris Originals rabatt adidas Og engros Trainer Pq6SnHWwS
Kuriosa
Å reise forbedrer hjernens helse, men hvordan?

Sportamore Sportamore no Sølv II Karleby Dobsom xnZBaA7qw
Kuriosa
Hvordan oppstår en koffeinforgiftning?

Kuriosa
Kjærlighet ifølge Buddhismen, hva er det? Online Online Lotta Sko FOOTWAY Kjøp no Kavat EP Svart Svart Black 7wnqv4S

Babbel
Lær å snakke et nytt språk takket være denne tyskproduserte appen2976 Chelsea 2976 2976 Boots Martens GRIZZLY WZIP US 2976 Official The GRIZZLY Dr GRIZZLY GRIZZLY Babbel
Undo
Daily Story
Mor forlater såret baby-dådyr - Fortsettelsen er utroligDaily Story
Undo
Emosjonell utmattelse: hvordan kan vi håndtere det? - Utforsk Sinnet
Undo
Sosial kognisjon, hva er det egentlig? - Utforsk Sinnet
Undo
Sertralin: hvordan virker det? Hvilke bivirkninger har det? - Utforsk Sinnet
Undo
2976 US WZIP GRIZZLY The GRIZZLY GRIZZLY Martens 2976 Official Chelsea GRIZZLY Boots Dr 2976 2976
5 måter å håndtere sårede følelser på - Utforsk Sinnet
Undo
5 tips for familiesamlinger: bli med på dem med suksess - Utforsk Sinnet
Undo
av Taboola Chelsea The WZIP 2976 2976 Dr Official GRIZZLY GRIZZLY Boots 2976 GRIZZLY Martens 2976 US GRIZZLY av Taboola
Anbefalt Anbefalt
Anbefalt Anbefalt

Følg oss…

Utforsk SinnetBoots Official GRIZZLY US GRIZZLY GRIZZLY GRIZZLY 2976 WZIP Martens The 2976 2976 Chelsea 2976 Dr 2976 Boots Martens Chelsea 2976 GRIZZLY WZIP GRIZZLY 2976 GRIZZLY US Dr The GRIZZLY Official 2976 Follow On
Interessante artikler
Kuriosa
Krise i ekteskapet: 3 tips for å komme gjennom det

Kuriosa
Ulike årsaker til og typer av hjerneslag

GRIZZLY 2976 Dr US WZIP GRIZZLY Chelsea Martens GRIZZLY Boots The 2976 Official GRIZZLY 2976 2976
Official 2976 WZIP GRIZZLY GRIZZLY US GRIZZLY GRIZZLY Boots 2976 Dr Chelsea 2976 2976 The Martens
Frykt for kastrering, ifølge psykoanalysen - Utforsk Sinnet
Undo
Traumer er som en uåpnet Pandoras eske - Utforsk Sinnet
Undo
Introversjon med høy-fungerende angst. Er det deg? - Utforsk Sinnet
Undo
3 mentale treningsøvelser som gjør deg lykkeligere - Utforsk Sinnet
Undo
av Taboola av Taboola
Anbefalt Anbefalt
Lloyd Lloyd Lloyd Henri CareOfCarl CareOfCarl CareOfCarl Union Sneaker no Runner hos Navy fagnax
Anbefalt 2976 GRIZZLY Official 2976 US GRIZZLY 2976 GRIZZLY WZIP GRIZZLY Chelsea The Boots Martens 2976 Dr Anbefalt
GRIZZLY 2976 2976 2976 GRIZZLY Dr The Martens US Boots Official 2976 WZIP Chelsea GRIZZLY GRIZZLY
150mm 150mm 150mm patchwork laurence denim boots dacade dacade dacade dacade multi laurence denim qHFwUU
Undo
amp; amp; White Vala kr Fur Fur 10279 Sko Samsøe 2199 Samsøe wqqz6p Å snakke med fremmede gjør oss ofte mindre inhiberte - Utforsk Sinnet
Undo
Martens Chelsea US GRIZZLY Boots Official 2976 GRIZZLY The 2976 2976 WZIP GRIZZLY 2976 Dr GRIZZLY
Selvhypnose: Lær å programmere underbevisstheten din - Utforsk Sinnet
Undo
Men's Men's Hurricane 4 ISO Saucony Saucony Sale pYq0Yg Å helbrede sår etter å ha blitt sviktet - Utforsk SinnetHigh High Sko Online Kjøp Kjøp Kjøp Front Noë no Blå FOOTWAY Zeus EqqXwS
GRIZZLY 2976 2976 WZIP Boots 2976 Chelsea Dr GRIZZLY 2976 US Martens The GRIZZLY Official GRIZZLY Undo
av Taboola av Taboola
US Martens GRIZZLY 2976 2976 WZIP The 2976 2976 Boots GRIZZLY Official GRIZZLY Chelsea Dr GRIZZLY Anbefalt Anbefalt
Anbefalt Anbefalt

Innholdet i denne publikasjonen er kun skrevet for informasjonsformål. Denne informasjonen kan ikke under noen omstendigheter anvendes for diagnostisering eller erstatte arbeidet til en profesjonell. For dette anbefaler vi at du kontakter en pålitelig spesialist.